keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Stonehengen viereen ilmestyi viljapeltokuvio

Arvoituksellisen kivimuodostelman läheisyyteen on tullut uutta hämmästeltävää.
Stonehengen kivimuodostelman rakennuttajia on pohdittu jo vuosikausia. Nyt sen lähistölle Etelä-Englannin Wiltshireen on kuitenkin ilmestynyt uusi hämmästelyn kohde, jättimäinen vehnäpeltoon leikattu kehäkuvio.

Halkaisijaltaan noin 61 metriä pitkä kuviointi ilmestyi lähietäisyydelle kivimuodostelmasta eilisen aikana. Nyt pohditaan jälleen sitä, kuka on vastuussa ilmestyksestä.

Jotkut uskovat kehäkuvion olevan ihmisten tekemä, jotkut taas uskovat maapallon magneettikentän aiheuttaneen sen. Lisäksi joukossa on myös niitä, jotka arvelevat syyllisiksi avaruusolennot.

Eilen ilmestynyt kehä ei ole ensimmäinen laatuaan Wiltshiressä viimeisten viikkojen aikana. Mysteerikehien luomistapa ei ole silti koskaan selvinnyt, mutta enimmäkseen uskotaan niiden olevan vain ihmisten huijaamista.

Kyynikot ovat väittäneet kuvioiden olevan tietoteknikkojen ja näiden apulaisten tekosia. Kehistä innostuneet ovat kuitenkin väittäneet vastaan, sillä heidän mukaansa vuorokaudessa ei ole kesäaikana tarpeeksi hämärää aikaa, jotta ihmiset olisivat voineet kuvion luoda.

Monet uskovat, että kuviot ovat viesti ulkoavaruudesta tai jopa Jumalalta.


Lähde: IS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti