tiistai 2. elokuuta 2011

Oslossa on toiminut jo vuosia salainen SIMAS-verkosto

Oslon TV2 paljasti vuonna 2010 salaisen verkoston. Verkosto koostui Yhdysvaltain tiedustelupalvelun värväämistä ja palkkalistoilla olevista apureista ja informanteista, joista suuri osa oli eläkkeellä olevia poliiseja ja muita viranomaisia. SIMAS-verkoston tarkoitus oli tarkkailla Yhdysvaltain politiikkaa kritisoivia norjalaisia sekä tiedottaa heistä Yhdysvalloille.

Muuan värvätyistä kuului Norjan terrorismin vastaiseen yksikköön.

Yhdysvaltojen mukaan norjalaiset tiesivät vakoilusta -ja heidän on joka tapauksessa pakko väittää niin- norjalaisten kiistäessä asian. Ei siis ihme, jos välit ovat tulehtuneet.

NATO:n, Yhdysvaltain ja Israelin yhteistyö on vahvaa niin talous-, sotateollisuus-, tiedustelu- ja muissa asioissa. Israel on ollut erillissopimuksella käytännöllisesti katsoen NATO:n jäsen vuodesta 2005.

Iskujen jälkeen puhunut pääministeri Jens Stoltenberg teki selväksi, että Norjaa ei pommittamalla tai ammuskelemalla alisteta, vaikka Norja on pieni maa.

Puheen sanavalinta herätti tunteen, että hän puhuu jollekin määrätylle taholle.

Valtamedian (uutistoimistot, lehdet, tv-kanavat. radioasemat, Hollywood jne.) omistuksesta on globaalisti noin 95–98% juutalaisten käsissä. Arviot vaihtelevat lähteestä riippuen, mutta joka tapauksessa luku on suuri.

Tätä taustaa vasten median tarjoilema Yksinäisen Hullun-teema vaikuttaa ohuelta ja saa aikaan toiveen, että muitakin vaihtoehtoja tutkittaisiin.

Veterans Today huomauttaa vielä suoraan, että Oslossa räjäytetty autopommi oli todennäköisesti harhautusta, ja viittaa suoraan tiedustelupalveluihin, koska “ne ovat ainoat nykyään jotka puuhastelevat moista”. Veterans Today on sivusto, jossa armeijan eri aselajien ja tiedustelupalvelun veteraanit kommentoivat ajankohtaisia tapahtumia.

Lähde: NWO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti