lauantai 21. toukokuuta 2011

Hollywood elokuvat ja piilevät vihjeet

Hollywood tunnetaan erityisesti elokuvastudioistaan ja monista tähtinäyttelijöistään.
Sen perustana toimii vapaamuurareitten illuminati salajärjestö, jotka omistavat lähes koko hollywood teollisuuden ja tuotannon.

Jos yhtään olet tietoinen illuminateista niin tiedät että he rakastavat vihjeitten antoa omista salaisuuksistaan, niin musiikkiteollisuudessa kuin leffateollisuudessa. Illuminatit pitävät meitä tuotantoeläiminä ja idiootteina jotka eivät koskaan ymmärtäisi heidän opetuksiaan, heille tieto on valtaa (myös raha).

Harry potter ja viisasten kivi

Jos yhtään olet tutustunu tähän leffaan niin tiedät että tarinan juoni perustuu viisasten kiveen.
MIKÄ ON VIISASTEN KIVI?


Viisasten kivi on myyttinen aine, jota länsimaiset alkemistit etsivät tai yrittivät valmistaa. Viisasten kiven kerrottiin pystyvän muuttamaan muita metalleja kullaksi. Myöhäiskeskiajalta lähtien uskottiin, että viisasten kivi olisi samalla ollut myös kaikki sairaudet parantava ihmelääke ja että se voisi jopa tehdä ihmisestä kuolemattoman.

Ajatuksen viisasten kivestä keksi ilmeisesti 900-luvun persialaissyntyinen alkemisti Geber. Hän tutki alkuaineita (tuli, maa , vesi, ilma) neljän perussuureen suhteen: kuumuus, kylmyys, kuivuus ja kosteus. Tuli oli kuuma ja kuiva, maa kylmä ja kuiva, vesi kylmä ja kostea ja ilma kuuma ja kostea. Hän myös pohti, että kaikissa metalleissa on kaikki neljä suuretta: kaksi sisäisinä ja kaksi ulkoisina. Metallin muuntaminen toiseksi tarkoitti sen perusominaisuuksien uudelleen järjestämistä. Tähän tarvittaisiin ihmeainetta, eliksiiriä. Sen kuviteltiin olevan jauhetta, jauhettua Viisasten kiveä.”

Keskiajalla alkemia oli kieletty mutta alkemistit harjoittivat sitä salaa, silloin lähes kaikki alkemistit olivat vapaamuurareita. Vapaamuurarit uskoivat oikeasti viisasten kiveen ja näin ollen he tietenkin rahoittivat leffan maailmanmarkkinoille.

Leffassakin  harry potter löytää “keräilykortin karamellin sisällä jossa luki, että Nicolas Flamel on 665-vuotias alkemisti, joka omistaa ainoan tunnetun viisasten kiven, elämän eliksiiriä tuottavan taikaesineen.”


Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta
Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta on neljäs ja viimeisin Indiana Jones -elokuva. Sitä suunniteltiin yli kymmenen vuotta: käsikirjoituksia tehtiin useita, ja lopullinen käsikirjoitus perustuu Jeff Nathansonin käsikirjoitukseen, jota George Lucas ja David Koepp ovat viimeistelleet. Elokuvan ensi-ilta oli vuonna 2008.”

Kuten huomaamme käsikirjoittajat ovat kaikki vapaamuurari jäseniä.
Leffan juoni alkaa näin: “Venäläiset tunkeutuvat Nevadassa Alue 51:llä sijaitsevaan valtion varastoon ja pakottavat Indianan etsimään sieltä laatikon, joka sisältää kymmenen vuotta aiemmin Roswelliin New Mexicoon pudonneen Maan ulkopuolisen elämänmuodon jäänteet.”

“Elokuvan alussa on hangaari 51, joka on viittaus Alue 51:een. Tässä aavikolla olevassa hangaarissa säilytetään mm. Liiton arkkia ja kristalliluurangon omaavaa olentoa.”
Nevadan alue 51 on vartioiduin ja mystisin sotilastukikohta yhdysvalloissa,
monet pitävät sitä UFO-tutkimusalueena. Alueeseen liittyy paljon tarinoita ja spekulointia kuten esimerkiksi tappavan voiman käyttö ilman minkäänlaista oikeudenkäyntiä tai kuulustelua.

Vartijointi alueella on ERITTÄIN tarkkaa, lisätietoa Area 51:tä kannataa tutkia netistä.
mutta tarina siis kertoo että area 51 säilytetään liiton arkkia ja kristallikalloa. Monet ei tiedä että kristallikallot OVAT olemassa. Kattavimman lisätiedon kristallikalloista saat tältä sivustolta: http://www.world-mysteries.com/sar_6_1.htm

Alien vs Predator

Juoni:
Weyland Industries -yhtiön (Alien-elokuvien Weyland-Yutani -yhtiön edeltäjä) satelliitit havaitsevat oudon lämmönlähteen Etelänapamantereen lähellä sijaitsevalla jäisellä saarella, jota yhtiön rahoittama arkeologiryhmä matkaa tutkimaan.

Lämmönlähde on jäänalainen ansoitettu muinainen pyramidi. Sen ovat alun perin rakentaneet asteekit ja mayat predatorien ohjeiden mukaan.
Elokuvassa arkeologiryhmät löytävät muinaiskirjoituksia jossa he kertovat tuhansia vuosia sitten muukalaisten vierailleen maapallolla. Muukalaiset olivat ne jotka opettivat kivikautisia ihmisiä rakentamaan pyramideja. Kirjoitusten mukaan ihmiset palvelivat ja pitivät heitä jumalina.

"kenties elokuvan juliste kertoo siitä miten pyramidien energiaa käytettiin avaruusalusten tankkauspaikkoina"

Matrix

Elokuva palkittiin neljällä Oscar-palkinnolla. Matrix oli ensimmäinen merkittävä DVD-julkaisu, ja se nousi vuonna 2001 kaikkien aikojen myydyimmäksi DVD:ksi.

Elokuvan juonen alku kertoo siitä kun Neo kohtaa Morpheuksen, joka kertoo hänelle karun totuuden; maailma, jota ihmiset pitävät totena, onkin epätodellinen, “Matrixina” tunnettu eräänlainen virtuaalimaailma.
Hieman myöhemmin morpheus sanoo neolle  hänen elämänsä olevan valhetta ja pyytää hänet liittymään jäseneksi ja saamaan selville todellisen maailman. (kuuluisa red/blue pill kohtaus)
Tämä kertoo täsmälleen siitä miten illuminatit rekrytoivat jäseniä heidän salaseuraansa.

YHTEENVETO

Kaikissa listassa mainituissa leffoissa juonen alku näyttää olevan aina totta ja loput fiktiota katsojien hämäämiseksi,
Myös jokaisesta artikkelin leffasta on tehty jatko-osioa.


Lähde: Mielisota

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti