sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Mdzimban lukio joutui demonien valtaan

Mdzimban koulu sijaitsee lähellä Dlangenia. Lehti kertoo, että koulun käytävillä on tehty havaintoja opettajasta, joka ei todellisuudessa ole edes ollut siellä päinkään. Erikoiseksi tapauksen tekee sen laajuus. Nyt ei nimittäin puhuta parista oppilaasta, vaan kokonaisesta koulusta. Oppilaat ovat kertoneet, että koulun rehtori on käskenyt heitä tekemään erikoisia toimenpiteitä, kuten juomaan vettä?

Lapset ovat myös juosseet karkuun näkymättömiä hahmoja, joita on ilmestynyt koulun käytäville.Tuosta voikin jo päätellä, että kun koko koulu juoksee ristiin rastiin on paketti jo aika sekaisin.

Pastorina ja demonien metsästäjänä toimiva Mduduzi Manana on vienyt kouluun demonien karkottamiseen erikoistuneita rukoilijoita. Tapauksien johdosta koulun oppilaita ei ole päästetty kotiin, vaan heidät on pidetty koulussa. Koulun sisällä käyneen Mananan mukaan siellä on paljon pahaa energiaa...

Manana kertoo, että hänen klinikkansa on aivan täynnä tämän operaation johdosta. Manana ja rukoilijat koskettavat lapsen otsaa ja lausuvat rukouksen. Toimenpiteellä lapsi voidaan puhdistaa toisen vallasta.

Mananan mukaan koulussa työskentelevä Sgwili Dlaminin olisi avainasemassa. Voi olla paljon mahdollista, että demoni on vallannut hänet ja levittäytynyt sitä kautta kouluun

Lähde: Paranormaali.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti