maanantai 11. huhtikuuta 2011

Dokumentaatio todistaa alieneiden laskeutuneen maahan | Roswell

"Roswellin maahanlasku New Mexicoon on yksi maailman tunnetuimpia ufotapauksia. Teorioiden mukaan tapaus kuitenkin myöhemmin salattiin, koska sen pelättiin aiheuttavan paniikkia.
Asian teemoilta tehtiin kuitenkin useita eri dokumenttielokuvia ja moni silminnäkijöistä on tullut julki kertoen nähneensä oudon aluksen ja kuvaillen sisällä olleita olentoja. Osa näistä henkilöistä ei ole enää keskuudessamme.
Myöhemmin julkistetuissa mahdollisissa cover up kuvissa, joissa kerrotaan olevan kuumailmapallo, näkyy palloa esittelevän henkilön kädessä dokumentti, joka on osoittautunut käskyksi salata totuus kansalta. Tämä raportti on tullut ilmi Roswellia käsittelevässä dokumenttielokuvassa."

"FBI:n julkaisema raportti kertoo avaruusolentojen todella laskeutuneen Roswelliin. Dokumentaatiossa käsitellään Roswellin tapausta. Se on kirjoitettu vuonna 1950, kolme vuotta Roswellin tapauksen jälkeen.
Raportti käsittelee tapausta yksityiskohtaisesti, siitä löytyy mm. sanoja kuten lentävä lautanen ja siinä kerrotaan ihmismäisistä alle metrin pituisista olennoista. Olennoilla kerrotaan olleen päällään metallimaiset, hyvin hienovaraisesta “kankaasta” tehdyt puvut.
Armeija otti olennot haltuunsa ja myöhemmin teki tapauksesta salaisen.
Dokumentaatio sisältää paljon tietoa, mutta siitä on myös sensuroitu muutamia kohtia, kuten mm. henkilötietoja."


Todella mielenkiintoinen tapaus. Vilkaisin tästä Above Top Secretistä, mutta nyt sain lisää lähteitä.








Linkit aiheeseen: FBI x-files, theSun

Lähteet: Paranormaaliblogi, dailymail

Harjoittele kaupankäyntiä verkossa - avaa nyt ilmainen harjoittelutili!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti