lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | PÄÄKALLON JA SÄÄRILUIDEN JÄRJESTÖ

PÄÄKALLON JA SÄÄRILUIDEN JÄRJESTÖ

Oli toukokuinen yö vuonna 1947. Nuori mies makaa silmät sidottuna alastomana ruumisarkussa. Ryhmä miehiä kummallisissa asuissa huput tai naamiot kasvoilla ja kynttilät kädessä saapuu noutamaan häntä. Mies kannetaan rakennuksen keskiosaan. Naamioituneet miehet messuavat ja mutisevat outoja loitsuja arkun ympärillä. Johtaja korottaa äänensä: "Tänä yönä hän kuolee maailmalle ja syntyy uudestaan Järjestykseen, niinkuin hän tästä lähtien tulee sitä nimittämään. Järjestys on maailma itsessään, jossa hän tulee saamaan uuden nimen ja neljätoista uutta veriveljeä, jotka myös saavat uuden nimen."

Sitten nuoren miehen käsketään aloittaa tunnustus. Maatessaan vielä arkussa hän joutuu paljastamaan kaikki seksuaaliset kokemuksensa ja fantasiansa. Häntä syytetään kuitenkin peittelystä ja valehtelemisesta. Tunnustus jatkuu, kunnes pienimmätkin yksityiskohdat on kerrottu. Seuraavaksi mies joutuu mutapainiin muiden veriveljien kanssa. Lopuksi mies saa uuden esoteerisen nimen johtajan sanoessa: "Tämä on uusi veljemme "Poppy". Hän on ritari. Hänen tulee aina muistaa, että hän on luumies ja Järjestyksen jäsen, ja hänen ei tule koskaan unohtaa, että nuo olennot Järjestyksen ulkopuolella ovat barbaareja, vandaaleja ja pakanoita." Luu, jossa lukee "Poppy", heitetään luukasaan.

Tuo nuori mies oli meidän kaikkien tuntema George Bush, Yhdysvaltain aikaisempi presidentti, liittyessään hyvin salaiseen ja vaikutusvaltaiseen pääkallon ja sääriluiden järjestöön (The Skull & Bones), josta he itse käyttävät myös nimitystä järjestys (The Order). Voiko tuo järjetön touhu olla tosiaan totta? Ikävä kyllä. Texe Marrs, joka kuvaa luumiesten vihkiseremoniaa kirjassaan "Dark Majesty", antaa todistusaineistona kolme toisistaan riippumatonta lähdettä: tutkimuspaperin, kirjan ja lehtiartikkelin.

Kenraali William H. Russell perusti pääkallon ja sääriluiden järjestön Yalen yliopiston yhteyteen vuonna 1832. Hänestä järjestö sai nykyisen virallisen nimensä "The Russell Trust". Russell sai ajatuksen järjestön perustamisesta vieraillessaan vuonna 1832 salaisessa illuminaattijärjestössä Saksassa. Luumiesten järjestöön otetaan vuosittain vain 15 vaikutusvaltaista, rikasta ja etuoikeutettua jäsentä Yalen yliopistosta. Tällä hetkellä järjestössä on runsaat 600 korkea-arvoista jäsentä. Järjestön logo on pääkallo ristissä olevine sääriluineen, jonka alla on mystinen luku 322.

Steven M.L. Aronson kirjoitti "Fame"-lehdessä elokuussa 1989 artikkelissaan "George Bushin suurin salaisuus", kuinka vuonna 1873 muutama opiskelija oli mennyt luvatta järjestön rakennukseen ja nähnyt siellä pääkalloja. Aronson jatkaa, kuinka vuonna 1979 useampi nainen Yalen yliopistosta pääsi pujahtamaan järjestön pyhäkköön ja näki siellä mm. pääkalloja, kokonaisen luurangon pystyssä olevassa ruumisarkussa sekä hakaristejä. hakaristejä ovat historian kulussa käyttäneet Hitlerin ja natsien lisäksi myös buddistit ja hindut pakanallisissa menoissaan.


Myös George Bushin isä Prescott Bush kuului luumiehiin. Texe Marrs sanoo kirjassaan, että on olemassa valtava määrä selvää todistusaineistoa siitä, että Prescott Bush oli suurin taustatekijä, joka rahoitti Hitlerin ja natsismin nousun Saksassa. Tämä tapahtui "Brown Brothers Harriman" -nimisen firman välityksellä, jossa Prescott Bush oli osakkaana. Tri Antony Sutton esittää näistä asioista täyden todistusaineiston kirjoissaan "How the Order Creates Revolution" ja "America's Secret Establishment."

On mielenkiintoista, että sekä pääkallon ja sääriluiden järjestön, että Yalen yliopiston motto on sama, jonka löydämme Yhdysvaltain yhden dollarin setelistä: "Novus Ordo Seclorum" eli uusi sekulaarinen maailmanjärjestys! Siksi George Bush on myös bilderberg-ryhmän jäsen. Sen tähden hän on ollut CFR:n ja trilateraalisen komission jäsen sekä toiminut YK:n suurlähettiläänä.

Luumiesten päämäärinä on mm. maailman hallitseminen uuden maailmanjärjestyksen avulla sekä yhteiskunnan kaikkien osa-alueiden kuten tiedon täydellinen kontrolli. Menetelminä tulee saksalaisen filosofi Hegelin oppien mukaan edistää vääriä vaikkakin oikeilta näyttäviä johdettuja konflikteja, jotka saavat aikaan yhteiskunnassa vihaa ja kahteen leiriin jakautumista.

Luumiesten vihkiseremonia muistuttaa hyvin paljon vapaamuurarien ylimpien asteiden seremonioita. Kokemusta on sanottu hyvin voimakkaaksi sitoen jäsenet toisiinsa tunteellisesti. Uusi jäsen ei tosiaan edusta enää mitään muuta kuin järjestöä ja sen päämääriä.

Tilaa muodikkaimmat farkut Tiger Of Swedeniltä! Katso myös miesten ja naisten mallistot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti