lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | AIDS - IHMISEN LUOMA "APINATAUTI"

AIDS - IHMISEN LUOMA "APINATAUTI"

Maailman terveysjärjestön eli WHO:n arvion mukaan maailmassa on 13-14 miljoonaa HIV-tartunnan saanutta. Tilanne on pahin Afrikassa Saharan eteläpuolella, jossa tartunnan saaneita lasketaan olevan 8 miljoonaa. Suomessa lääkärit ovat ilmoittaneet marraskuun 1993 loppuun mennessä 562 HIV-tartuntaa. Näistä neljäsosalla tartunta on kehittynyt AIDS-vaiheen taudiksi. Suomessa on kuollut AIDS:iin 100 henkilöä.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä 1993 vietettiin maailmanlaajuista AIDS-päivää tunnuksella "on aika toimia" WHO:n aloitteesta. WHO on tosiaan toiminut - nimittäin taudin levittämisessä. WHO on YK:n alajärjestö. WHO:n johtaja Brock Chisolm on muuten sanonut kesäkuussa 1991 "SCP Journal" -lehden uutta maailmanjärjestystä käsittelevässä artikkelissa: "Maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi on välttämätöntä, että ihmisten mielistä poistetaan heidän yksilöllisyytensä, uskollisuutensa perhetraditioille, kansallisen isänmaallisuutensa ja uskonnolliset oppinsa."

Siirtykäämme ajassa parikymmentä vuotta taaksepäin. WHO kirjoitti tiedotuslehdessään "Bulletin of the World Health Organisation" numerossa 47 sivulla 259 vuonna 1972: "Tulisi tehdä yritys sen toteamiseksi, voivatko virukset itse asiassa panna liikkelle valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Tulisi katsoa sitä mahdollisuutta, että voitaisiin heikentää vastustuskyvyn reaktiota virukselle, jos tarttuva virus vahingoittaa enemmän tai vähemmän valikoivasti virukselle reagoivan solun." Selvällä suomenkielellä sanottuna WHO kehoitti kehittämään juuri AIDS:in kaltaisen viruksen! WHO kertoi lisäksi, että jos uusi viruksen luomus toimisi, niin monista kauhistuttavista ja kuolettavista tarttuvista viruksista voitaisiin tehdä jopa vielä kauhistuttavampia ja pahanlaatuisempia. Eikös olekin omituista tekstiä terveysjärjestön kirjoittamaksi?

Tarvitsetko lyhytaikaista lainaa? Klikkaa ja täytä hakemus tästä. Tekstivippi myöntää 50-500€ lainoja luotettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti