perjantai 8. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | YHDEN DOLLARIN SETELI - MERKKI VANHASTA SUUNNITELMASTA

YHDEN DOLLARIN SETELI - MERKKI VANHASTA SUUNNITELMASTA
Yhdysvaltojen yhden dollarin setelin takapuolella on valtion Suuri Sinetti, joka on kuvattu molemmilta puolin. Moni ei ole kuitenkaan katsonut sinetin kuvaa lähemmin. Ihmiset tuhlaavat rahojaan eivätkä ryhdy tutkimaan niitä. Sinetin etupuolella on kuvattuna pyramidi, jonka yläpuolella lukee latinaksi ANNUIT COEPTIS, mikä tarkoittaa "Ilmoittaa syntymisen". Pyramidin alapuolella on teksti NOVUS ORDO SECLORUM eli "Uusi sekulaarinen maailmanjärjestys". Sekularismi on maallistumista, uskonnollisesta elämästä luopumista.

Pyramidin yläosa on irti muodostaen kolmion, jonka sisälle on piirretty silmä. Silmä on otettu mytologiasta ja sitä kutsutaan Horus-jumalan silmäksi. Itse asiassa se on kuitenkin Luciferin silmä. Jotkut väittävät silmän olevan Jumalan silmä. Silmää käyttävät kuitenkin myös vapaamuurarit ja tulemmekin myöhemmin toteamaan, että vapaamuurarius sen korkeimmilla asteilla onkin Luciferin eli saatanan palvontaa. Myös Adolf Hitlerin bunkkerissa on sama kolmion sisällä oleva silmä. Hitler ei varmaankaan palvellut Jumalaa.

Pyramidin alaosa koostuu kolmestatoista kivikerroksesta. Alimmassa kerroksessa ovat roomalaiset numerot MDCCLXXVI eli 1776. Vuosiluku viittaa joko illuminaattisalajärjestön perustamiseen 1.5.1776 tai Amerikan itsenäistymiseen 4.7.1776. Sinetin takapuolella on kuvattuna kotka, jonka yläpuolella on lause E PLURIBUS UNUM eli "Monesta yhdeksi".

Tiger Of Sweden webshop on avattu! Käy tsekkaamassa koko valikoima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti