lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | EUROOPAN UNIONI

9. EUROOPAN UNIONI

"Yhdistyneen Euroopan luomista tulee pitää tärkeänä askeleena kohti yhdistyneen maailman luomista."
(Ponsi Nro 7 - Haagin konferenssi toukokuussa 1948)

SUUREN LUOKAN HÄMÄYSTÄ
Kävelen mietteissäni Suomen presidentin vaalien äänestyspaikalle. Kuinka olemme joutuneet nykyiseen tilanteeseen, jolloin kaikki ns. pääehdokkaat ovat Euroopan Unionin kannalla? Gallupit ovat antaneet kuvan, että muita ehdokkaita on turha äänestää. Olemmeko joutuneet samanlaisen manipulaation uhreiksi kuin amerikkalaiset omissa presidentin vaaleissaan? Television vaalikeskustelussa pääehdokkaat vakuuttivat kirkkain silmin, ettei Suomi menetä itsenäisyyttään EU:n jäsenenä. Kuitenkin itse Maastrichtin sopimus ilmoittaa selvästi Suomen päätöksentekovallan siirtyvän Brysseliin.

Sen sijaan, että Maastrichtin sopimuksen kyseinen kohta painettaisiin sanomalehtiin ihmisten luettavaksi, meidän täytyy uskoa valtaeliittiä edustavien poliitikkojen sanaan. Ihmisille uskotellaan, että Suomi voi vaikuttaa asioihin enemmän ollessaan EU:n jäsen. Kuitenkin jätetään kertomatta tosiasia, että jos Suomi saisikin edustajan Euroopan Unionin lakeja säätävään komissioon, joutuu edustaja vannomaan valan, että hän rangaistuksen uhalla puolustaa kaikissa tapauksissa Euroopan Unionia eikä synnyinmaataan. Ylintä komissiota alempi päätöselin on ministerineuvosto. Siellä Suomi saisi 90:stä äänestä vain kolme ääntä. Voimmeko tosiaan vaikuttaa EU:n jäsenenä?

Ihmisten mieliin yritettiin vaikuttaa myös muuttamalla virallinen nimi Euroopan Unioni nimitykseksi Euroopan Liitto. Sanakirjan mukaan sana unioni tarkoittaa pysyvää liittoa, kun taas sana liitto tarkoittaa sitä, että siitä on mahdollisuus päästä pois. Eikö jo se, ettei Euroopan Unionilla ole minkäänlaista lakipykälää mahdollistaen jäsenvaltioiden eroamisen, herätä ihmisissä epäilyksiä? Euroopan Unionin asettamat jäsenanomukset ja -maksut ovat suurta hämäystä antamalla sellaisen kuvan, että liittyminen olisi etu valtiolle, joka sitten menettää itsenäisyytensä.





On totta, että nykyiset EU:n jäsenvaltiot eivät ole vielä käytännössä menettäneet itsemääräämisoikeuttaan. On kuitenkin kysymys vain ajasta, koska EU ottaa käyttöönsä kaiken sen vallan, joka sille on annettu. Päinvastoin kuin mitä asiantuntijat arvioivat, uskon että myös yhteinen raha ECU otetaan käyttöön ennen vuotta 1999. Sen sijaan, että Maastrichtin sopimuksen kyseinen kohta painettaisiin sanomalehtiin ihmisten luettavaksi, meidän täytyy uskoa valtaeliittiä edustavien poliitikkojen sanaan. Ihmisille uskotellaan, että Suomi voi vaikuttaa asioihin enemmän ollessaan EU:n jäsen. Kuitenkin jätetään kertomatta tosiasia, että jos Suomi saisikin edustajan Euroopan Unionin lakeja säätävään komissioon, joutuu edustaja vannomaan valan, että hän rangaistuksen uhalla puolustaa kaikissa tapauksissa Euroopan Unionia eikä synnyinmaataan. Ylintä komissiota alempi päätöselin on ministerineuvosto. Siellä Suomi saisi 90:stä äänestä vain kolme ääntä. Voimmeko tosiaan vaikuttaa EU:n jäsenenä?

Ihmisten mieliin yritettiin vaikuttaa myös muuttamalla virallinen nimi Euroopan Unioni nimitykseksi Euroopan Liitto. Sanakirjan mukaan sana unioni tarkoittaa pysyvää liittoa, kun taas sana liitto tarkoittaa sitä, että siitä on mahdollisuus päästä pois. Eikö jo se, ettei Euroopan Unionilla ole minkäänlaista lakipykälää mahdollistaen jäsenvaltioiden eroamisen, herätä ihmisissä epäilyksiä? Euroopan Unionin asettamat jäsenanomukset ja -maksut ovat suurta hämäystä antamalla sellaisen kuvan, että liittyminen olisi etu valtiolle, joka sitten menettää itsenäisyytensä.

On totta, että nykyiset EU:n jäsenvaltiot eivät ole vielä käytännössä menettäneet itsemääräämisoikeuttaan. On kuitenkin kysymys vain ajasta, koska EU ottaa käyttöönsä kaiken sen vallan, joka sille on annettu. Päinvastoin kuin mitä asiantuntijat arvioivat, uskon että myös yhteinen raha ECU otetaan käyttöön ennen vuotta 1999.

Jos Suomesta tulee EU:n jäsen, saamme yli 40.000 sivua direktiivejä säätelemään elämäämme. Brysselissä istuu joukko, joka omaa täydellisen tiedon. He määräävät direktiiveillään, kuinka käyriä EU-kurkut ja banaanit saavat olla ja millä puolella parvekkeen laitaa meidän tulee pitää kukkia. He tietävät yksityiskohtaisen tarkasti, mikä on Euroopan Unionissa munivan hanhen munan oikea muoto. He tietävät myös prikulleen, minkä muotoinen Euroopassa valmistetun traktorin istuin sopii ihmisen takamuksiin. He pitävät huolta, että englantilaisten itsepalvelupesuloiden pesukoneissa tulee olla kyltti "pesuaineen syöminen on hengenvaarallista"... Direktiivit ovat selvä merkki tulevasta maailmanvallasta, jossa yksilöllisyydellä ei ole mitään sijaa. Sen malli on kommunistinen, johon uskomatonta kyllä varsinkin oikeisto meitä houkuttelee.

Euroopan Unioni on hyväksynyt käyttöönsä myös uuden kansallislaulun, jonka nimi on "oodi ilolle". Melodia on Beethovenin yhdeksännestä sinfoniasta ja sanat ovat Friedrich von Schillerin käsialaa. Harvat kuitenkin tietävät, että Beethoven oli valaistunut vapaamuurari, joka sävelsi yhdeksännen sinfoniansa pakanalliselle vapauden jumalattarelle, jota korkeimman asteen vapaamuurarit ovat palvoneet salaisissa kokoontumisissaan. Schiller sanoitti oodin tuon jumalattaren ylistykseksi. Jos liitymme EU:n jäseneksi, on EU:lla valta muuttaa Maamme-laulu pakanallisen jumalattaren ylistyslauluksi.

Pudotan äänestyslippuni vaaliuurnaan. Olen täyttänyt kansalaisvelvollisuuteni. Haluaisin huutaa kaikille brittiläisen poliitikko Edmund Burken sanat vuodelta 1784: "IHMISET EIVÄT KOSKAAN LUOVU VAPAUKSISTAAN, PAITSI JONKUN HARHALUULON VALLASSA."

Tarvitsetko lyhytaikaista lainaa? Klikkaa ja täytä hakemus tästä. Tekstivippi myöntää 50-500€ lainoja luotettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti