lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | KOSMINEN SALALIITTO?

KOSMINEN SALALIITTO?

Ufohavainnot ovat tosiaan lisääntyneet viimeisten 30 vuoden aikana. Monet reittilentokoneiden lentäjät ovat raportoineet nähneensä ufoja. Ufoista on otettu lukuisia valokuvia, eikä voida olettaa, että ne kaikki olisivat väärennettyjä. Voivatko tosiaan kaikki havainnot olla ainoastaan henkimaailman ilmiöitä?

Stan Deyo muutti Yhdysvalloista Australiaan vuonna 1972. Hän oli saanut koulutuksensa USA:n ilmavoimissa ja oli ollut jossain määrin mukana USA:n vastapainovoimatutkimuksissa. Jonkin aikaa Australiaan saapumisensa jälkeen Deyo joutui Melbournen kaupungissa eri viranomaisten mielenkiinnon kohteeksi koskien hänen tietojaan ufoista. Hänen asuntoonsa murtauduttiin, mutta mihinkään ei koskettu. Myöhemmin Deyo sai selville, että CIA oli mukana kuvioissa. Hän joutui tarkkailun kohteeksi, koska oli päästänyt julkisuuteen tietoja salassapidetystä ufoteknologiasta. Vähitellen hänestä alkoi tuntua, että hänen henkensä oli vaarassa. Sen johdosta Stan Deyo päätti tehdä katoamistempun.

Deyo palasi takaisin ihmisten ilmoille noin vuoden kuluttua Perthin kaupungissa. Hän ymmärsi, että paras henkivakuutus oli tehdä asiasta julkinen. Deyo toi asiansa julkisuuteen radio- ja televisio-ohjelmien välityksellä. Myöhemmin hän kirjoitti kirjan "The Cosmic Conspiracy" (Kosminen salaliitto), jossa hän paljastaa kasan todistusaineistoa väittämälleen: ihminen on kehittänyt lentävän lautasen jo 1950-luvulla!

Stan Deyo siteeraa kirjassaan 1950-luvun puolivälin jälkeen ilmestyneitä lukuisia lähinnä amerikkalaisia lehtikirjoituksia, jotka kertovat sähköistä painovoimaa koskevan tutkimuksen olevan jo hyvin pitkällä. Mukana tutkimuksissa olivat monet yritykset jokaisessa suuremmassa maassa. Deyo kertoo myös jo vuonna 1957 ilmestyneestä Donald Keyhoen kirjasta "The Flying Saucer Conspiracy" (Lentävän lautasen salaliitto), joka paljastaa mm. lentokoneiden ja sähkölaitteiden valmistaja William P. Learin kertoneen lehdistölle, että lentävät lautaset ovat todellisuutta. Vaikka tutkimustyö oli hyvin innokasta ja laajaa, lehtiartikkelit aiheesta katosivat 1960-luvun alkuun mennessä. Julkisuuteen ei ilmestynyt mitään selityksiä koskien sähköisen painovoimatutkimuksen mahdollisia erehdyksiä. Aihe jäi oudolla tavalla kokonaan unohduksiin.

Martin Caidin kirjoitti vuonna 1972 tieteisromaanin "The Mendelov Conspiracy", joka ertoo salajuonesta maailman hallitsemiseksi. Kirjassa eräs sanomalehtimies kirjoitti lehteen kolme artikkelia vastapainovoimasta, ufoista ja sähköisistä painovoimista, jonka jälkeen hän sai potkut. Kirjan ufot oli rakennettu saman periaatteen mukaan kuin Stan Deyon tuntema nykyinen ufoteknologia. Deyon mukaan Caidin kirjan tapahtumat, henkilöt ja lentokonefirmat olivat kaikki todellisuutta - vain nimet oli muutettu, nekin niin, että niistä sai selvän. Martin Caidin on kirjoittanut kuusi muuta kirjaa, jotka kaikki menevät hyvin kaupaksi. Ainoastaan "The Mendelov Conspiracy" on otettu pois myynnistä tai tehty erittäin vaikeasti saatavaksi.

Keskellä Australiaa sijaitsee yhteistä avaruuspuolustusta tutkiva laitos lempinimeltään "Pine Gap". Se on hyvin salainen Yhdysvaltojen hallituksen rahoittama tukikohta. Australialainen sanomalehti "Nation Review" kirjoitti 17-23.5.1974: "USA on tehnyt jatkuvaa elektromagneettista käyttövoimaa koskevaa tutkimustyötä Pine Gapissä sen perustamisesta vuonna 1966 lähtien... Turvatekijöihin salaisuuksien pitämiseksi kuuluu myös hypnoottiset ja jälkihypnoottiset avaimet, jotka henkilökunnan täytyy ottaa vastaan ennen projektiin hyväksymistä." Lukuisten silminnäkijöiden mukaan Pine Gapin lentokentille on rahdattu sotilaslentokuljetuksina valkoisia noin kymmenen metrin läpimittaisia levyjä, joissa on ollut USA:n ilmavoimien merkintä. Laitoksen tietokoneiden valmistaja sattuu olemaan IBM, jonka osakkeista Rockefellerit omistavat huomattavan osan.

Stan Deyo esittää kirjassaan myös tarkkoja matemaattisia ja geometrisia piirroksia ufojen toimintaperiaatteista. Lisäksi hän paljastaa uutta maailmanjärjestystä ajavia ryhmittymiä ja kuinka kaikki sopii yhteen Raamatun profetioiden kanssa. Hänen kirjansa on paljastava. Olisivatko maailmanhallitusta ajavat ryhmittymät tosiaan onnistuneet salaamaan tällaisen mullistavan keksinnön? Deyoa ei voi ainakaan syyttää valehtelusta, koska hän on uudestisyntynyt kristitty. Saattaa hyvinkin olla mahdollista, että tulevaisuudessa ufo laskeutuu kaikkien maailman tiedotusvälineiden eteen kehoittaen ihmiskuntaa yhdentymään ongelmien ratkaisemiseksi. Ufot voivat myös luoda uhkakuvan, jonka edessä maailman on yhdistyttävä yhteisen vihollisen torjumiseksi.
Hyytävän lumoavaa grafiikkaa, katso tästä. Tunturimedia.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti