perjantai 8. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | UUSI MAAILMANJÄRJESTYS

2. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS


"Maailmanhallitus on tulossa. Itse asiassa se on väistämätön. Ei mitkään perustelut puolesta tai vastaan voi muuttaa sitä tosiasiaa."
(Norman Cousins, ulkomaansuhteiden neuvoston jäsen - Human Events, 10.8.1985)

MYSTINEN TERMI

Aamulehti kirjoitti 4.10.1992 artikkelin "Kaikkien sota kaikkia vastaan", jossa valtionarkistonhoitaja professori Veikko Litzen näkee nykyajassa pelottavia yhtymäkohtia Rooman hajoamiseen, jolloin valtio syötti lihan ja leivän ihmisten suuhun, kunnes rakenteet romahtivat. Professori Litzen toteaa: "Keskitetyn valtiomahdin aika on peruuttamattomasti ohi ja siirrymme hajoamisen ja samalla ylikansallisten instituutioiden aikaan. Talouteen liittyvä aate saattaa nousta uudeksi hallitsijaksi. Tiedonvälitys pitää huolen siitä, että tämä avaruudessa kiitävä pallo on pian yksi iso kylä." Emme kuitenkaan siirry vapaaehtoisesti, vaan meitä siirretään uuteen järjestykseen.

Termin uusi maailmanjärjestys todellinen merkitys on kuitenkin vain harvoille selvä. "Los Angeles Times" kirjoitti 18.2.1991: "Bushin visio uudesta maailmanjärjestyksestä vielä epäselvä." Artikkelin mukaan Yhdysvaltojen Ulkoministeriön virkamiehiltä tiedusteltiin sanojen uusi maailmanjärjestys merkitystä. Kukaan ei oikein tiennyt, mitä sanat tarkoittivat. Kuitenkin termiä on käytetty jo kauan. Myös Adolf Hitler on sanonut: "Kansallissosialismi käyttää omaa vallankumoustaan uuden maailmanjärjestyksen luomiseen."

Uusi maailmanjärjestys tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että koko tätä maailmaa, mukaanlukien sen talous, rahajärjestelmä, teollisuus, raaka-aineet ja myös uskonto, hallitsee yksi ainoa maailmanhallitus. Amerikan presidenttikilpaan osallistunut Pat Robertson sanoo myös suomeksi ilmestyneessä kirjassaan "Uusi maailmanjärjestys", että uuden maailmanjärjestyksen ajattelua leimaa neljä perusedellystä:
1) Omistajaluokan eliminoiminen
2) kansallisten hallitusten ja kansallisen riippumattomuuden eliminoiminen
3) perinteisen juutalais-kristillisen teismin eliminoiminen
4) maailmanhallitus, jota valvoo paremmiksi arvioitujen eliitti, tai okkultistisessa mielessä "mestarit" tai "valaistuneet".

Ajattelutapa, että ihmiset eivät ole tasa-arvoisia, vaan heidät voidaan jakaa eri luokkiin, on juuri ominaista valtaeliitille. Sama ominaisuus tuli selvästi ilmi Hitlerin rodunjalostusohjelmassa. Hindujen kastijako Intiassa perustuu samaan periaatteeseen, joka on peräisin muinaisista jumalaistarustoista

Tiger Of Sweden webshop on avattu! Käy tsekkaamassa koko valikoima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti