lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | PEDON MERKKI

PEDON MERKKI

Etelä-Afrikkalainen "Sunday Star" -lehti kirjoitti 17.5.1992 näyttävässä artikkelissaan: "Ota vastaan etu. Uudesta käsitteestä istuttaa siru kehosi sisään on sinulle suurta hyötyä. SINULLA ON VALTA IHOSI ALLA... Miksi kantaa mukana kortteja, kun ihonsisäinen istutus hoitaa saman asian. Koska jo niin monissa kotieläimissä ja karjassa värähtelee istutettuja sähköisiä tunnistimia, näyttää siltä, että ihmiset menettäisivät digitaalisen maihinnousun etuja." Artikkeli viittasi kuitenkin myös tämän luvun alussa oleviin Raamatun lauseisiin.

Samoin viittasi uusiseelantilaisessa "Challenge Weekly" -lehdessä 25.1.1990 ilmestynyt kirjoitus "Tunnistamisjärjestelmä voisi johtaa kiellettyihin merkkeihin". Artikkelin mukaan 1990-luku saattaa olla sähköisten istutusten vuosikymmen. Kiteet ovat niin pieniä, että ne voidaan laittaa lasikapseliin ja pistää vaarattomasti rasvakerrokseen. Monet ihmiset vastustavat uutta tunnistamisjärjestelmää raamatullisin perustein. Myös ihmisoikeuskomissio on puuttunut asiaan. Uuden Seelannin hallitus on kuitenkin ryhtynyt toimenpiteisiin yleismaailmallisen henkilötunnuksen tuomiseksi. Artikkeli viittaa myös, että kansainvälinen valuuttarahasto on mukana kuvioissa.

Nämä artikkelit eivät ole ainoita tapauksia maailmalla. Esimerkiksi ruotsalainen tietokonelehti on kirjoittanut, että tulevaisuuden henkilökortti operoidaan ohimoon. Vähän aikaisemmin mainitsin Aamulehden artikkelista, jossa sanottiin, että mikrosiru voidaan sijoittaa ihon alle.

Tri Carl Sanders on alkuperäisen mikrosirun kehittäneen ryhmän johtaja. Hän on sähköinsinööri ja keksijä ja on toiminut konsulttina lukuisille USA:n hallituksen järjestöille sekä yrityksille kuten IBM, General Electric, Honeywell ja Teledyne. Sanders on myös uudestisyntynyt kristitty ja siksi hän on paljastanut hämmästyttävää tietoa mikrosirusta, joka laitetaan infektioneulalla ihon sisään. Ilmestyskirjassa mainittu sana "merkki" tulee Raamatun konkordanssin mukaan kreikankielisestä sanasta "charagma", joka merkitsee raapaisua tai naarmua. Sen perussana on "charax", joka tarkoittaa "teroittaa". Nämä viittaavat selvästi injektioneulalla asetettuun tunnistamisjärjestelmään. Raamatussa on järjestelmä, jonka mukaan kirjaimilla on niitä vastaava numerojärjestelmä. Kreikankielen sanaa "ch-xi-stigma" vastaava numero on 666, joka on pedon merkin numero Ilmestyskirjan mukaan. Tuon sanan perussana on "stigma", joka konkordanssin mukaan tarkoittaa pistää tai lävistää merkki omistamisen tuntemiseksi.


[Kirjassa yksinkertainen kaaviokuva injektioneulalla pistettävästä mikrosirusta]
[Ikävä kyllä sitä ei saa mitenkään tähän tekstiin mukaan]

Tri Sandersin työryhmä keksi, että paras voimanlähde mikrosirulle on litium-patteri, joka uudelleenlatautuu lämpötilan vaihtelun avulla. Työryhmä, joka käsitti sata enimmäkseen ei-kristittyä tutkijaa, sai monen kuukauden tutkimustyön jälkeen selville, että suurimmat lämpötilan vaihtelupaikat ihmisen kehossa ovat kädenselkä ja otsa. Se vastasi täsmälleen Raamatun melkein 2000 vuotta vanhaa ennustusta! Tri Sanders kysyi kerran eräältä tutkijoistaan, että mitkä olisivat seuraukset, jos litium-patteri särkyisi kehon sisällä. Tutkija sanoi sen aiheuttavan tuskallisen haavan. "Ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa" (Ilm. 16:2).




Tri Sandersin mukaan Floridan päiväkodeissa on muutamia lapsia, jotka ovat jo saaneet mikrosiruhenkilötunnuksen. Eri puolilla Yhdysvaltoja on myös Alzheimerin tautia sairastavia, joilla on samanlainen tunnus. Viereisellä sivulla on kaaviokuva tällä hetkellä käytössä olevasta mikrosirusta ja sen toimintaperiaatteesta. Mikrosirutunnukset kotieläimissä ja karjassa ovat jo yleisempiä. Myös suomalainen "Tietoviikko" -lehti on kirjoittanut ketunhäntään laitettavista "viivakoodeista". Japanilaiset ovat sittemmin kehittäneet vielä pienemmän mikrosirun, joka voidaan havaita ainoastaan mikroskoopilla. Tällainen "mikropisteistutus" saattaa hyvinkin olla pedon merkin lopullinen muoto.

Tri Hanrick Eldeman, EY:n päätietokoneanalyytikko, ilmoitti helmikuussa 1975, että tekeillä oli tietokoneohjelma maailman taloudellisen kaaoksen korjaamiseksi. Se oli mahdollista tuolloin Brysselissä sijaitsevalla jättiläismäisellä kolmikerroksisella tietokoneella, jonka lempinimi on "peto". Myöhemmin tietokone siirrettiin Monet-rakennukseen Luxemburgiin. Eldemanin mukaan tietokone pystyy numeroimaan jokaisen ihmisen maailmassa ja se voitaisiin toteuttaa käyttämällä kolmea kuusinumeroista yksikköä!

Myöhemmin on saatu selville, mihin nuo kolme kuuden numeron yksikköä perustuvat. Seuraavana esimerkki:
520724 syntymäaika
085011 sijainti
977625 lisätunnus

1. Syntymäaika. Kirjoitetaan järjestyksessä vuosiluku, kuukausi ja päivä. Jokin aika sitten Australiassa ja Uudessa Seelannissa, uuden maailmanjärjestyksen koealueilla, siirryttiin passeissa samaan kirjoitusjärjestykseen. On ilmeistä, että lähitulevaisuudessa Suomen, tai jos Suomea ei ole enää itsenäisenä valtiona, Euroopan Unionin passeissa siirrytään samaan kirjoitusjärjestykseen. Uusi kirjoitusjärjestys ei koske varsinaista syntymäajankohtaa, vaan saman sivun alareunassa olevaa pientä tekstiä, joka sisältää myös syntymäajan.
2. Sijainti. Maailma on jaettu satelliiteista otettujen kuvien avulla neliöihin, jota kutsutaan ns. "meshblock"-järjestelmäksi. Samanlainen neliöistä muodostunut verkko on nähtävissä MTV 3:n uutistunnuksessa. Jokainen neliö jaetaan taas pienempiin neliöihin jne. kunnes päästään kokoihin, jotka vastaavat lopulta kaupunkia, kaupunginosaa ja katua. Jokaisella neliöllä on kaksinumeroinen luku. Sijaintikoodi syntyy täten kolmen neliön luvuista osoittaen henkilön tarkan asuinpaikan.
Saimme jokin aika sitten Suomessa maaseudulle tienviitat. Jopa syrjäiset kesämökeille johtavat metsätiet saivat oman nimen. Ilmiö tuskin perustuu kuntien hyväntahtoisuuteen, että kesävieraat löytäisivät helpommin perille. Taustalla on selvästi maailmanlaajuinen sijaintikoodijärjestelmä.
3. Lisätunnus. Siltä varalta, että kadulla asuisi kaksi samanikäistä henkilöä, tarvitaan vielä lisätunnus.

Edellämainittua henkilötunnusjärjestelmää kokonaisuudessaan ei ole tiettävästi otettu vielä käyttöön, vaan järjestelmät vaihtelevat maittain. On kuitenkin selvää, että maailman yhdentyessä nykyiset henkilötunnukset eivät ole riittävät ihmisten erottamiseksi toisistaan. Siksi kulissien takana on kehitetty järjestelmä, joka voidaan saattaa käytäntöön, kun hetki on sopiva.

Tarvitsetko lyhytaikaista lainaa? Klikkaa ja täytä hakemus tästä. Tekstivippi myöntää 50-500€ lainoja luotettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti