perjantai 8. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | ILLUMINAATTIYHTEYS

ILLUMINAATTIYHTEYS

Espanjalainen Ignatius de Loyola perusti salaisen valaistuneiden järjestön 1500-luvun alkupuolella Euroopan johtajien kontrolloimiseksi. Loyola oli niin syvällä okkultismissa, että hän pystyi jopa levitoimaan eli leijumaan ilmassa käyttäen apunaan mm. hypnoosia, meditaatiota, visualisaatiota ja noituutta. Loyolan toimien johdosta Espanjan inkvisitiossa mukana olleet dominikaanimunkit pidättivät hänet ja veivät paavi Paavali III:n puheille.

Ignatius de Loyola esitti kuitenkin paaville idean jesuiittaveljeskunnan perustamisesta. Paavi innostuikin asiasta ja päästi vapaaksi Loyolan, joka perusti jesuiittaveljeskunnan vuonna 1534. Vuonna 1540 paavi vahvisti veljeskunnan ja nimitti Loyolan sen ensimmäiseksi kenraaliksi. Jesuiittojen virallinen pyrkimys on harhaoppisuuden hävittäminen ja katolisen uskon levittäminen.

1700-luvun puolivälin jälkeen julkisuuteen pääsi tietoa jesuiittaveljeskunnan ja sen perustajan harjoittaneesta okkultismista. Järjestö lakkautettiinkin vuonna 1773. Vähän myöhemmin eli vuonna 1814 se tosin perustettiin uudelleen. Jesuiitat kouluttivat kuitenkin uuden miehen jatkamaan omissa nimissään illuminismin periaatteita. Tuon miehen nimi oli Adam Weishaupt.

Baijerilainen professori Adam Weishaupt perustikin 1.5.1776 salaisen järjestön Illuminaatit eli valaistuneet. On syytä mainita, että suuri englanninkielinen tietosanakirja Encyclopedia Britannica on poistanut uudemmista painoksistaan kaikki tiedot niin illuminaateista kuin Weishauptistakin. Illuminaatit olivat alunperin vapaamuurareita. Heihin kuuluivat myös kolme Yhdysvaltojen perustajajäsentä Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja John Adams. Nämä miehet antoivat muutamalle illuminaatille tehtävän laatia sinetti vastaperustetulle tasavallalle. Tuo samainen sinetti laitettii yhden dollarin seteleihin vuonna 1933 kuten olemme jo todenneet.


Weishauptin ja hänen seuraajiensa päämäärät olivat:
1. Kaiken järjestetyn hallinnon kumoaminen.
2. Yksityisen omistusoikeuden ja perintöjen lakkauttaminen.
3. Isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kumoaminen.
4. Perhe-elämän ja avioliittokäsitteen kumoaminen.
5. Kaiken uskonnon ja varsinkin kristinuskon lakkauttaminen.
6. Saattaa heidän miehensä "Valontuoja" maailman valtaistuimelle. Sana valontuoja on latinaksi lucifer.

Keinoja heidän päämääriensä saavuttamiseksi olivat ja ovat vieläkin mm.
1. Raha- ja seksilahjuksien käyttäminen hallitusten korkeiden virkamiesten kontrolliin saamiseksi.
2. Yliopistoissa työskentelevien illuminaattien tuli kouluttaa oppilaita kansainvälisyyteen. Tuli myöntää stipendejä ja opettaa, että yksi maailmanhallitus oli vastaus kansainvälisiin ongelmiin.
3. Illuminaattien kontrolloimia vaikutusvaltaisia henkilöitä tuli sijoittaa asiantuntijoiksi kaikkien hallitusten taustalle aiheuttamaan niille tuhoa.
4. Illuminaattien tuli saada tiedotusvälineiden kontrolli.

Illuminaattijärjestön anarkistiset suunnitelmat paljastuivat, kun heidän kuriirinsa kuoli salamaniskuun vuonna 1785. Sen seurauksena järjestö lakkautettiin. Van Knigge-niminen paroni ja temppeliherra vei kuitenkin jo vuonna 1778 illuminaattien suunnitelman maailman hallitsemiseksi vapaamuurarien johtoon. Sen lisäksi illuminaatit yhtyivät vapaamuurareihin 16.7.1782 Wilhelmsbadin kongressissa ja siksi illuminismi elää vieläkin voimallisesti vapaamuurarien johtoportaissa.

Wilhelmsbadin kongressin osanottajat joutuivat tietenkin vannomaan valan salaisuuksien säilyttämiseksi. Mukana ollut vapaamuurari Comte de Virieu mainitsee elämäkerrassaan traagisista salaisuuksista: "En usko niitä sinulle. Voin vain kertoa, että kaikki tämä on paljon vakavampaa kuin uskotkaan. Punottu salaliitto on niin hyvin suunniteltu, että monarkian ja kirkon on mahdoton päästä sitä pakoon."

Illuminismin henkeä osoittaa myös vapaamuurarien pitämä kokoussarja Baselissa Sveitsissä vuonna 1897. Sen seurauksena syntyi asiakirja "The Protocols of the learned elders of Zion" (Siionin oppivanhempien pöytäkirjat). Mainittakoon, että Adolf Hitler oli tämän asiakirjan innokas tutkija ja kannattaja.

Asiakirjan mukaan kristitty kulttuuri tulee panna sekaisin ja nostaa sen tilalle maailman valtio. Keinoina tulee käyttää mm. väärien periaatteiden ja teorioiden opetusta kouluissa, työläisten yllytystä lakkoihin, liberalismia, sosialismia sekä kaikenlaisia kumouksellisia liikkeitä, jotka jakavat ihmisiä vastakkaisiin leireihin koskien poliittisia, sosiaalisia, rodullisia, taloudellisia ja uskonnollisia asioita. Nämä ryhmät tulee aseistaa ja rohkaista taistelemaan toisiaan vastaan. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes kaikki poliittiset ja uskonnolliset instituutiot on eliminoitu. Tämän jälkeen ryhmän oman diktaattorin tulee saada koko maailman valta.

Se, onko asiakirja aito vai väärennös, on aiheuttanut väittelyä. Virallisesti sitä pidetään väärennettynä. On kuitenkin helppo löytää yhtäläisyyksiä asiakirjan ja tämänhetkisen maailmantilanteen kanssa.

Tilaa muodikkaimmat farkut Tiger Of Swedeniltä! Katso myös miesten ja naisten mallistot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti