lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | Valtakaavio | VAPAAMUURARIT

Valtakaavio

- SALAINEN JOHTO

- Vapaamuurarit
- Pääkallon ja sääriluiden järjestö
- Ulkomaansuhteiden neuvosto eli CFR
- Trilateraalinen komissio
- Yhdistyneet Kansakunnat
- Bilderberg-ryhmä
- Rooman klubi
- Kansalliset tiedustelupalvelut (CIA, KGB, FBI)

- Maailmanpankki
- Kansainvälinen valuuttarahasto
- Kansainvälinen järjestelypankki
- Säätiöt (Rockefeller, Ford, Carnegie jne.)
- Keskuspankit (U.S.A., Englanti, Saksa, EU)
- Kansainväliset keskuspankit (Rothscildin ja Warburgin pankkidynastiat, Sassoon, Lazard Freres, Kuhn Loeb & Co, Chase Manhattan Bank, Morgan Guaranty Bank, Goldman Sachs jne.)

- Valtioiden ja alueellisten liittojen (EU, NATO jne.) johtohenkilöt
- Pyöreän pöydän ryhmä
- Rauhanliikkeet
- Ympäristöryhmät
- Koulutus
- Roomalaiskatolinen kirkko sekä maailman uskontoja ja kirkkoja yhdistävät liikkeet
- Tiedotusvälineet (Reuter, NBC, CBS, Time, Life, Look, Newsweek, New York Times, Washington Post, Los Angeles Times, Business Week, Helsingin Sanomat jne.)
- Kansainväliset yritykset (Exxon, IBM, Boeing, Eastman Kodak, Xerox, Westinghouse, Safeway, Allied Chemicals, Firestone jne.)

4. VAPAAMUURARIT
 "Sain valaistumisen vapaamuurareilta... On yksi vaarallinen peruspiirre, jonka olen kopioinut vapaamuurareilta. He muodostavat jonkinlaisen papillisen aateliston. he ovat kehittäneet salaisen opin... joka on annettu heille vihkimisen eri asteissa tapahtuvien symbolien ja salamyhkäisten menojen välityksellä... toimien mielikuvituksessa noituuden ja palvonnan vertauskuvien avulla - kaikki nämä ovat vaarallisia asioita, asioita joihin olen ryhtynyt. Ettekö huomaa, että puolueellamme täytyy olla tällainen luonne?... Järjestys, maallisen papiston hierarkkinen järjestys."
(Adolf Hitler - Hermann Rauschning: The Voice of Destruction)
Jos kysyt joltain vapaamuurarilta loosien salaisuuksia, hän ei varmaan paljasta niitä. Hän on vannonut vaitiolovalan. Vapaamuurarivala on itseasiassa suostuminen murhaan. Vuonna 1829 amerikkalainen kapteeni William Morgan julkaisi vapaamuurarien salaisuudet ja hänet murhattiin. Tuolloin 45.000 vapaamuuraria 50.000:sta erosi looseista. Yleisö suuttui niin vapaamuurareihin, että perustettiin jopa vapaamuurariutta vastustava poliittinen puolue. Vapaamuurarien lait myös nostavat heidän järjestelmänsä maan lakien yläpuolelle. Royal Arch-asteessa kandidaatti vannoo puolustavansa muurariveljeä kaikissa tapauksissa, olisi kyseessä sitten vaikka murha tai maanpetos.
Vapaamuurariudella ei tosiasiassa ole mitään tekemistä kristillisyyden kanssa. Päinvastoin vapaamuurarit ovat punoneet juonia kristinuskoa vastaan, kuten seuraavasta käy ilmi. Muutama vuosi Wienin kongressin (1819-1820) jälkeen ranskalaiset, itävaltalaiset ja saksalaiset ylimpien asteiden vapaamuurarit laativat ns. pysyvän ohjeen, josta ilmeni vapaamuurarien johdon suunnitelmat koskien kristinuskoa ja maailman yhdentymistä. Pysyvän ohjeen sisältö on tosiaan paljastava:

"Meidän täytyy kiinnittää huomiomme ihanteeseen, joka on aina kuulunut miehille, jotka ovat tavoitelleet ihmiskunnan uudelleensyntymistä... se on koko maailman vapauttaminen ja veljeyden ja maailmanrauhan tasavallan perustaminen... Monien parannuskeinojen joukossa on yksi, jota emme saa koskaan unohtaa: katolisuuden ja jopa kristinuskon täydellinen tuhoaminen. Meidän täytyy odottaa paavia, joka sopii meidän tarkoitusperiimme... Tehkäämme nuoremmat, maalliset papit ja jopa uskonnolliset papit vastaanottavaisiksi opeillemme. Muutamassa vuodessa nämä nuoremmat papit tulevat väistämättä olemaan vastuullisilla paikoilla... Joitakin kutsutaan äänestämään seuraavaa paavia. Tätä paavia, kuten useimpia hänen aikalaisistaan tullaan vaikuttamaan noilla humanitaarisilla periaatteilla, joita olemme laskeneet liikkelle... Salaisten järjestöjen unelma tulee toteutumaan hyvin yksinkertaisen syyn takia, joka perustuu intohimoille..." Kuten huomasimme edellisessä luvussa, sopiva paavi on nyt löytynyt.

Lainaa nopeasti arkeen ja juhlaan. Täytä hakemus netissä ja saat rahat tilillesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti