perjantai 8. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN | SALALIITTO - TOTTA VAI KUVITTELUA?

SALALIITTO - TOTTA VAI KUVITTELUA?

Tal Brooke kirjoittaa kirjassaan "When The World Will Be As One" (Kun maailma yhdistyy): "Verkko maailman vangitsemiseksi on ollut salaliitto piilossa yleisöltä. Sen suuret tapahtumat ovat ohjailtu salaisissa kokouksissa, missä pieni eliitti siirtelee valtavia määriä pääomaa. Superrikkaat ja superälykkäät ovat kokoontuneet samalla kun massat katsovat televisiota ja syövät McDonald'sissa. Heidän pienet, tunteettomat, proosalliset maailmansa eivät koskaan käsitä todella valtavaa perspektiiviä heidän ympärillään. Ja jos joku massoista epäilee hetken, asiantuntijoiden, älykkäiden ja skeptikoiden armeija saattaa naurunalaiseksi kaikki epäilyt."

Texe Marrs, joka on kirjoittanut kolmisenkymmentä kirjaa, piti kummallisina ja tärähtäneinä ihmisiä, jotka uskoivat, että on olemassa maailmanlaajuinen salaliitto tämän maailman hallitsemiseksi. Tutkiessaan ns. uuden ajan liikettä vuonna 1986 hän teki hätkähdyttävän löydön, jota hän ei halunnut ensin uskoa todeksi. Se, mitä hän löysi, oli kiistaton todistuskappale salaliiton olemassaolosta. Ensin Texe Marrs hämmästyi, sitten hän pelästyi ja lopulta hän tuli vihaiseksi. Hän totesi, että häntä oli petetty koko hänen elämänsä ajan. Se loukkasi häntä syvästi. Mutta se muutti hänen elämänsä. Marrs alkoi kerätä lisää todistusaineistoa ja julkaisi lopulta aiheesta melkein 300-sivuisen kirjan "Dark Majesty" (Salaperäinen majesteetti) vuonna 1992.

Marrs selittää kirjassaan, että totuus suunnattoman maailmanlaajuisen salaliiton olemassaolosta häiritsee tavallisen kansalaisen mukavuutta. Kansalainen tuntee nykyistä järjestelmää koskevan turvallisuudentunteen uhatuksi. Ihminen ei halua tietää totuutta, koska se olisi liian epämiellyttävä ja hälyyttävä. Salaisen eliitin suurin ase on ihmisten itsepetos. Ihmiset haluavat uskoa valheen ja olla vakuuttuneita, että kaikki on hyvin huolimatta valtavasta määrästä päinvastaista todistusaineistoa. Mutta Texe Marrsin oli kirjoitettava tuo kirja, koska ihmisten on saatava tietää totuus.

Tiger Of Sweden webshop on avattu! Käy tsekkaamassa koko valikoima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti