keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hautausmaa Mary

Hautausmaa Mary on yksi maailman tunnetuin aavetapaus ja omassa luokassaan jo ehdottomasti klassikko. Tarinan kohdepaikka sijaitsee Chicagon eteleäpuolella - Archer Avenue. Useilla yhdysvaltalaisilla autoilijoilla, jotka ovat ajaneet kyseistä paikkaa pitkin, on kokemuksia tästä kauniista, nuoresta liftaavasta vaaleaverikkö naisesta, yllään hänellä on joko 1920 tai 1930 luvulta peräisin oleva vaalea puku. Kyseistä tapauksesta tekee erittäin mielenkiintoiseksi se seikka, että kyseisen ilmiön ovat kokeneet useat naimattomat miehet. Tämä nuori nainen on hypännyt kyseisten henkilöiden autoon aina kysymättä mitään ja on ilmaissut vain haluavansa kyydin kotiin. Auton tullessa Resurrectionin hautausmaan kohdalle South Archer Avenuen varressa, kyseinen nuori nainen poistuu auton kyydistä. On raportoitu, että hän menee joskus poissa normaalisti ovesta, toisinaan myös oven läpi. Sitten hän astelee Resurrection-nimiselle hautausmaalle, suljetun rautaportin luo ja menee hautausmaan porttien sisäpuolelle, häviten samalla näkyvistä. Kyseinen hautausmaa sijaitsee South Arher Avenuen varrella
Resurrectionin Maryn, kuten aavetta nimitetään, väitetään olevan erään nuoren puolalaistytön aave. Tyttö sai surmansa auto-onnettomuudessa 1931 ollessaan palaamassa kotiin tanssiaisista, ja hänet haudattiin Resurrection-hautausmaalle tanssipuku yllään ja tanssikengät jalassaan.
Eräänä iltana vuoden 1977 joulukuussa saatiin Marysta edes hieman jotain todisteita pelkkien juttujen lisäksi. Autoilija huomasi hautausmaan korkean portin sisäpuolella seisovan nuoren valkopukuisen naisen. Nainen piteli kiinni portin rautakaltereista ja katseli tielle. Autoilija arveli, että tyttö oli jäänyt vahingossa lukkojen taakse hautausmaalle, ja kutsui poliisin, mutta tyttö ehti kadota, ennen kuin poliisi tuli paikalle. Poliisi etsi tyttöä hautausmaalta valonheittimen avulla, mutta siellä ei näkynyt ketään. Poliisi ja autoilija saattoivat kuitenkin todeta, että kaksi portin rautatankoa oli taipunut ulospäin, ja taipuneissa tangoissa oli selvästi nähtävissä kaksi pientä kämmenenjälkeä.

Siksi piristävän pinkki teksti, ettei nuoremmat pasko tiiliskiviä. ^^

Tangoista kuva: TÄSSÄ

Lähde: rajatieto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti