lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | SALATTUJA TOTUUKSIA

11. SALATTUJA TOTUUKSIA


"Te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi."
(Joh. 8:32)

TIEDE JA MEDIA LUOJAAMME VASTAAN

Kun päätiedotusvälineet ovat enemmän tai vähemmän maailman valtaeliitin hallussa, on niiden välittämä informaatio sellaista, joka sopii sen päämääriin ja maailmankuvaan. On myös todistettu, että meidän mieliimme vaikutetaan tietämättämme erilaisin televisiosarjoin ja uutiskuvin. Ns. virallinen näkemys eri asioista ei siis välttämättä olekaan oikein. Onkin syytä tarkastella asioita, joista tiedotusvälineet mielellään vaikenevat.

Vuonna 1948, samana vuonna kun Israelin valtio perustettiin, sattui Turkissa kolme maanjäristystä. Niiden seurauksena paljastui Araratin vuoristosta suuri alus, jonka pituuden kyynärinä on todettu olevan täsmälleen sama kuin Raamatun I Mooseksen kirjassa mainitun Nooan arkin pituus. "Niin arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, Araratin vuorille" (I Moos. 8:4). Nooan arkki on löydetty! Se on löydetty juuri sieltä, minne Raamattu sanoo sen joutuneen. Ei voida olettaa, että joku olisi soutanut arkin vuoristoon, joten sen on täytynyt joutua sinne vedenpaisumuksen yhteydessä. Arkki on parhaillaan tutkimuksen kohteena. Paikalle on kuitenkin vapaa pääsy ja arkki mainitaan myös Turkin virallisessa turistikartassa.

Löytö on varsin kiusallinen ihmiskunnalle ja siksi vain harva tiedotusväline on raportoinut asiasta. Nooan arkin löytyminen todistaa, että Vanhan Testamentin ensimmäinen kirja on totta. Tutkittuamme pedon merkkiä totesimme, että Ilmestyskirja, joka on Raamatun viimeinen kirja, on totta. Voimme vetää johtopäätöksen, että kaikki siltä väliltä on myös totta. Nooan arkista on tehty kasetti, jossa asiantuntijoina ovat Seppo Tuominen ja tiedetoimittaja Pertti Jotuni. Kasettia voi tilata Kuvasta ja Sanasta puh. 90-554448.

Ensimmäinen Mooseksen kirja kertoo myös, että Jumala loi taivaan ja maan, kasvit ja eläimet, miehen ja naisen. Nykyinen kaikkiviisas tieteemme kuitenkin uskottelee meille, että maailma syntyi suuressa alkuräjähdyksessä. Samoin tiede opettaa, että ihminen on alkujaan lähtöisin limamöykystä, joka vuosimiljardien saatossa on kehittynyt apinaksi ja siitä edelleen ihmiseksi. Sanon kuitenkin sinulle, kuten lukuisat tutkijat ja tiedemiehet: puppua! Monet tiedemiehet eivät uskalla sanoa totuutta julkisesti paikkansa menettämisen pelossa.



Luonnontieteilijät sanovat, että maailmankaikkeus ja ihminen ovat sattumien tuloksia. Kuuluisa tähtitieteilijä Sir Fred Hoyle kysyy Paul Littlen kirjassa "Tiedä miksi uskot": "Mikä on todennäköisyys, kun pyörremyrsky on riehunut romukopassa, jossa on kaikki 747-koneen osat, että niistä sattumalta syntyy lentokone, joka on valmis lähtöön?" Hoyle vastaa: "Mahdollisuudet ovat niin vähäiset, ettei niitä tarvitse ottaa lukuun, siinäkin tapauksessa, että pyörremyrsky puhaltaisi niin monessa romukopassa, että niistä täyttyisi koko maailmankaikkeus!" Tällaisiin sattumiin perustuu kuitenkin kehitysoppi, jota opetetaan lapsillemme kouluissa.

Tiede on viimeaikoina joutunut tosiasioiden eteen, joista se mielellään vaikenee. Dinosaurusten luista on eristetty valkuaisainetta, joka todistaa, että luiden täytyy olla alle 10.000 vuoden ikäisiä. On läydetty myös dinosaurusten muumioita. On mahdotonta, että ne olisivat eläneet 100 miljoonaa vuotta sitten. Ihmisen evoluution sanotaan alkaneen 20-30 miljoonaa vuotta sitten. Varsin yksinkertaisella tietokonelaskelmalla voidaan osoittaa, että maailman pitäisi olla siinä tapauksessa täynnä ihmisiä ja heidän luitansa vaikka sodat, sairaudet jne. otettaisiinkin laskuissa huomioon.

Trevor Norman ja Barry Setterfield Flindersin yliopistosta Etelä-Australiasta vavisuttivat tiedemaailmaa valonnopeutta koskevalla tutkimuksellaan. Lähteinään tilastolliset tutkimukset he esittivät painavan todistusaineiston siitä, että valonnopeus ei ole vakio. Valonnopeus on itseasiassa hidastunut huomattavasti. Normanin ja Setterfieldin matemaattisten laskelmien mukaan maailmankaikkeuden ikä vuonna 1958 oli vain 6083 vuotta! Valonnopeus vaikuttaa myös suoraan radioaktiiviseen iänmääritykseen. Koska valonnopeus ei olekaan vakio, ei evoluutioteorian kannattajien markkinoima maailmankaikkeuden ikää osoittava radioaktiivinen iänmääritys pidä myöskään paikkaansa. Maapallon magneettikentän heikkeneminen osoittaa maapallon iäksi vain muutama tuhat vuotta. Maapallon ja maailmankaikkeuden nuorta ikää todistavat lisäksi mm. maan ja siitä etääntyvän kuun välimatka, kuupölyn syvyys, maapallon muoto koskien sen pyörimistä sekä vähitellen kutistuvan auringon koko.

Ihminen haluaa teorioillaan osoittaa olevansa riippumaton Luojastaan. Vasta tosipaikan tullessa eteen hän saattaa luopua itsekkyydestään. Myös evoluutioteorian oppi-isä Charles Darwin myönsi kuolinvuoteellaan olleensa väärässä kääntyen todellisen Luojamme Raamatun Jumalan puoleen. Aihetta valaisee Pekka Reinikaisen kirja "Unohdettu Genesis" sekä Kuvan ja Sanan kasetti "Dinosaurusten jalanjäljissä". Kirja "Darwin on Trial" (Darwin kuulusteltavana), jonka on kirjoittanut Kalifornian yliopiston lakitieteiden professori Phillip Johnson, todistaa, että on olemassa suunnaton salaitu estäen kehitysoppia vastustavan tieteellisen todistusaineiston julkitulon.

Muutama vuosi sitten Aamulehden ulkomaanosastolla oli pieni uutinen alpeilta löydetystä ruumiista, joka tutkijoiden mukaan oli tuhansia vuosia vanha mutta kuitenkin hyvin säilynyt. Vähän myöhemmin eräs nainen tunnisti ruumiin pari vuotta aikaisemmin alpeille kadonneeksi isäkseen...

ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT

Raamatun ainutlaatuisuutta osoittaa, että se tietää tulevaisuuden. Vanha Testamentti ennusti tarkasti Jeesuksesta ja Hänen ristiinnaulitsemisestaan. Raamattu kuvaa myös, minkälainen maailma on ennen Jeesuksen toista tulemusta. Paavali kehoittaa meitä valvomaan, ettei Herran päivä eli Jeesuksen toinen tuleminen yllättäisi meitä (I Tess. 5:2-7). Olemmekin jo käyneet läpi ennustukset pedon merkistä ja Euroopan Unionista. Tutkikaamme myös muita merkkejä, joista jokainen voi päätellä, että elämme tosiaan ainutlaatuista aikaa maailman historiassa.



1. Väärien profeettojen ja kristuksien ilmestyminen. "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: "Minä olen Kristus", ja he eksyttävät monta" (Matt. 24:4-5). Tiedotusvälineet ovat viime aikoina tosiaan kertoneet erilaisista uskonlahkoista, jotka ovat odottaneet maailmanloppua Jeesuksena esiintyvän johtajansa johdolla. Yhdysvalloissa on äskettäin jopa kirjoitettu kirja, jonka mukaan Elvis Presley ja Jeesus saattoivat olla yksi ja sama henkilö. Tällaiset tapaukset saattavat ihmiset helposti harhaluuloon, ettei Jeesus tule takaisin. On laskettu, että tällä hetkellä elää tuhat henkilöä, jotka väittävät olevansa Jeesus! Raamattu sanoo selvästi, että Jeesus tulee takaisin laittoman eli antikristuksen jälkeen tuhoten tämän samalla (II Tess. 2:8). Samoin Jeesus tulee taivaasta eikä maan päältä ihmisen muodossa (Matt. 24:30). On turha asettaa mitään päivämääriä (kuten esim. Jehovan todistajat ovat tehneet) Jeesuksen takaisintulolle. Sitä päivää ei tiedä edes Jeesus itse, vaan ainoastaan Jumala tietää sen (Matt. 24:36).

2. Sotien, nälänhädän ja maanjäristyksien lisääntyminen. "Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin" (Matt. 24:7). Maanjäristyksien lisääntyminen ei johdu vain mittauslaitteiden kehittymisestä. Tuhoisia maanjäristyksiä esiintyy yhä useammin.

3. Viikunapuuvertaus (Matt. 24:32-34). Jumala on käyttänyt Vanhassa Testamentissa Israelista vertausta viikunat tai viikunapuu (esim. Hoos. 9:10). Israelin valtio perustettiin vuonna 1948. Se sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki Matteuksen Evankeliumin 24. luvussa mainitut asiat ovat tapahtuneet. Kuulumme kaikki juuri tuohon sukupolveen!

4. Juutalaisten paluu takaisin omaan maahansa. "Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta', vaan: "Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti ja toi Israelin heimon jälkeläiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin minä olin heidät karkoittanut". Ja niin he saavat asua omassa maassansa." (Jer. 23:7-8). Juutalaiset saivat vuonna 1948 lopulta kotimaansa takaisin asuttuaan eri kansojen seassa 1900 vuoden ajan. Ja tuo muuttoliike kiihtyy päivä päivältä.

5. Israelista suuri hedelmien viejä. "Tulevina aikoina juurtuu Jaakob, Israel kukkii ja kukoistaa ja täyttää maanpiirin hedelmällänsä" (Jes. 27:6). Israelin muuttumista puutarhaksi kuvaa myös Hesekiel 36:33-35. myös täällä Suomessa olemme saaneet ostaa kaupoista israelilaisia hedelmiä.

6. Jeesuksen toisen tulemuksen ja Jumalan luomistyön kieltäminen. Nuo juuri nyt voimakkaasti vallalla olevat käsitykset on ennustettu selvästi Pietarin toisessa kirjeessä 3:3-6.

7. Kääntyminen spiritismiin ja muihin uuden ajan okkulttisiin toimintoihin. "Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty" (I Tim. 4:1-2). Tällä hetkellä maailmalla vallitsee oikea salatieteiden ja taikauskon vyöry. Esimerkiksi ranskalaiset käyttävät erilaisiin salatieteisiin kuten horoskooppeihin, meedioihin ja tietäjäpalveluihin enemmän varoja vuodessa kuin Yhdysvallat käyttää avaruustutkimusohjelmaansa.

8. Luopuminen Raamatun totuudesta. "Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu..." (II Tess. 2:3). "Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntyvät taruihin" (II Tim. 4:3-4). Luopuminen näkyy kaikkialla. Jälleensyntymistä yritetään sovittaa Raamattuun, jopa kirkon miehet hyväksyvät homoseksualismin jne. Sanokoot tutkijat mitä hyvänsä, mutta ihmisiä on päässyt homoseksualismista eroon syntymällä uudestaan eli tulemalla uskoon.

9. Herran temppelin uudelleen rakentaminen Jerusalemissa. Vaikka rakentamista ei ole vielä aloitettu, Raamattu sanoo, että se tullaan rakentamaan (Miika 4:1-2, II Tess. 2:4). Israelissa on temppelin rakentamista vaativia ryhmiä, joten rakennustyöt saattavat alkaa milloin tahansa.

10. Ihmisten henkinen ja moraalinen rappeutuminen. "Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman" (II Tim. 3:1-5).

11. Tekninen kehitys. Naahum 2:3-4 osoittaa, että Herran "varustautumispäivänä" on olemassa moottoriajoneuvoja. Ilmestyskirjan 11:9 ja 13:3 tapahtumat edellyttävät television olemassaoloa. Pedon merkki (Ilm. 13:16-17) toimii ymmärrettävästi vain tietokoneiden aikakaudella.


12. Tilanteemme Jumalan aikataulussa.
Aatamista Kristukseen noin 4000 vuotta
Kristuksesta nykypäivään 1994 vuotta
yhteensä: 5994 vuotta

"Yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä"
(II Piet. 3:8) ,
eli Jumalan aikataulussa olemme melkein kuudennen päivän lopussa. On ilmeistä, että seitsemännen päivän eli seuraavat tuhat vuotta hallitsee Jeesus omiensa kanssa (Ilm. 20:4).

Raamattu ei tosiaankaan ole vain kirja muiden uskonnollisten kirjojen joukossa. Venäläinen matemaatikko tri Ivan Panin käytti lukumääräjärjestelmää tutkiessaan Raamatun alkuperäisiä tekstejä. Hän totesi Raamatun jumalallisen aitouden. Tri Panin esitti löytönsä Nobelin säätiölle, joka ei pystynyt osoittamaan tutkimusta virheelliseksi. Raamattu on kannesta kanteen Jumalan sinetöimä!
Hyytävän lumoavaa grafiikkaa, katso tästä. Tunturimedia.fi

1 kommentti:

  1. Jos pitäisi nimetä suurin syy, minkä takia ihmiset länsimaissa eivät usko Jumalaan ja luomiseen, on se todennäköisesti kehitysoppi – asia jonka teki tunnetuksi Charles Darwin 1800-luvulla. Hänen teoriansa perustuu käsitykseen, että nykyinen eliökunta ei ole syntynyt Jumalan kädestä, vaan että se on kehittynyt yksinkertaisista elämänmuodoista pitkän ajan kuluessa. Kaikki nykyiset muodot ovat seurausta kehityksestä, joka on tapahtunut eläin- ja kasvikunnassa. Kehityksen taustalla ovat sellaiset tekijät kuin luonnonvalinta sekä mutaatiot, joiden on oletettu saaneen aikaan muutoksia lajeissa.
    Tärkeätä on kuitenkin huomata, että evolutionistisen maailmankuvan perustekijä on ajatus miljoonista ja miljardeista vuosista. Oletetaan, että maailmankaikkeus ja maapallo ovat miljardeja vuosia vanhoja, ja että vanha maapallo automaattisesti osoittaa evoluutioteorian oikeaksi. Niin oletetaan, vaikka ei ole edes pystytty todistamaan spontaania elämänsyntyä todeksi ja vaikka ei ole voitu tuoda esiin välimuotoja tärkeimpien pääryhmien välillä. Ongelmia, mitä evoluutioteoriassa esiintyy, on saatettu yksinkertaisesti selittää sillä, että aika tekee kaiken mahdolliseksi ja vuosimiljoonien kuluessa voi tapahtua mitä tahansa.
    Asiaa voitaisiin verrata siihen, että jos tyttö sadussa suutelee sammakkoa, ja sammakosta yhtäkkiä tulee prinssi, pidetään sitä vain satuna. Kuitenkin sama asia muuttuu heti tieteeksi, kunhan siihen varataan vain tarpeeksi aikaa, eli 300 miljoonaa vuotta, koska siinä ajassa tiedemiehet uskovat sammakon muuttuneen ihmiseksi. Ajan uskotaan mahdollistavan kaiken, vaikka se olisi vastoin käytännön havaintoja.
    Joka tapauksessa tässä kirjoituksessa tarkastellaan maapallon ja maailmankaikkeuden ikää, ja onko se sittenkään niin varmalla pohjalla. Tarkoitus on selvittää, ovatko ne niin vanhoja kuin on oletettu, vai onko kysymys vain tarinoista. Tutkistelu aloitetaan lähiavaruudesta.

    http://www.jariiivanainen.net/maapallonika.html

    VastaaPoista