lauantai 9. huhtikuuta 2011

TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. | UFOJEN MYSTEERI

UFOJEN MYSTEERI

Tanskalainen opettaja Ingerlise Provstgaard kertoo kirjassaan "Kauko-ohjattu", kuinka hän alkoi saada automaattikirjoituksen välityksellä viestejä avaruusolennoilta. Olentojen viestit juoksuttivat Provstgaardia ympäriinsä, kunnes eräänä päivänä olento välitti viestin, jossa se paljasti olevansa saatana ja omistavansa ikuisesti Provstgaardin. Jumala on kuitenkin suurempi ja Hän vapautti tuon eksyneen opettajan!

Tämän luvun alussa Rauni-Leena Luukanen-Kilden automaattikirjoituksella välittämä humanoidi suositteli Euroopan ja sen jälkeen koko maailman yhdentymistä. Lisäksi avaruusolento kertoi: "Ihmiskunnan yhdentymisestä ja kehityksestä tulee tärkeä päämäärä... Vuosituhannen vaihtuessa astumme uuteen aikakauteen, josta entisaikoina osattiin vain uneksia." Avaruusolento opetti tietysti myös jälleensyntymistä. Erityisesti se moitti kirkon harjoittamaa "paholaisella pelottelua". Kuvittele, että kaukaisilta tähdiltä peräisin oleva avaruusolento keskittyi moittimaan vain Raamattua, eikä mitään muuta hengellistä kirjaa, joista monet ovat ristiriidassa keskenään! Tuo avaruusolento paljasti itsensä demoniksi. On tyypillistä, että avaruusolennot sanovat viesteissään tulleensa suojelemaan ja palvelemaan ihmisiä. Käytännön tasolla ne kuitenkin tekevät kaikkensa muuttaakseen käsityksemme Jumalasta ja Jeesuksesta.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde esiintyi television Täysikuu-ohjelmassa joulukuussa 1992 levittäen ufo-oppejaan. Ennen ohjelman alkua hän kätteli kaikkia mukana olleita henkilöitä paitsi yhtä, jonka hän jätti väliin. Ohjelman jälkeen tuo henkilö sanoi Luukanen-Kildelle olevansa uskova kristitty, jolloin Luukanen-Kilde muuttui melkein hysteeriseksi sanoen, ettei hän puhu kristittyjen kanssa. Hän ei voinut koskettaa uskovassa olevaa henkeä.



Juhan af Grann on Luukanen-Kilden kaltainen ufolähettiläs, joka Nykypostin 2/1994 mukaan on tehnyt 6 osaisen ufoista ja paranormaaleista ilmiöistä syksyllä 1994 MTV 3:ssa nähtävän sarjan. Grann yrittää esittää sarjassaan, että Raamattua on peukaloitu koskien mm. jälleensyntymistä ja Jeesuksen ylösnousemusta. Hän yrittää väittää, että meitä ihmisiä on harhautettu. Hän on kuitenkin itse joutunut harhautuksen uhriksi. Nykyposti kirjoittaa hänen olevan korkean asteen vapaamuurari...

Tapani Koivula kirjassaan "Ufojen kosminen viesti" siteeraa Timo Pyhälän kirjaa "Elämää maailmankaikkeudessa", joka sisältää avaruusolentojen viestejä, jotka teini-ikäinen poika on vastaanottanut automaattikirjoituksella. Näissäkin viesteissä tulevat esiin uuden maailmanjärjestyksen periaatteet: "Tietysti me ajamme eteenpäin todellista vapautumista, jonka perusehtona on universaalinen ajattelu... Universaalisesti ajatteleva ihminen pitää itseään vapaampana jos hän asettaa itselleen joitakin rajoituksia. Aivan toisin on yksinkertaisesti ja nationalisesti ajattelevan henkilön laita... Maailmanjärjestys ei ole mikään pakottavan ahdas paita, joka ihmisen on vedettävä ylleen saadakseen hyväksymisemme. Ei, se on aivan muuta. Se on suurenmoinen järjestelmä, joka turvaa ihmiskunnan sekä kaikkien muiden sivilisaatioiden aseman ja puolustaa niitä."

Olemme selvästi todenneet tässä kirjassa, että uusi maailmanjärjestys ei ole suurenmoinen järjestelmä, joten em. viestit eivät ole peräisin avaruusolennoilta vaan demoneilta. Samat viestit opettivat taas jälleensyntymistä sekä kehoittivat harjoittamaan joogaa ja itsehypnoosia. Lisäksi viestit mainitsivat, että Venuksella, Marsissa ja Jupiterissa on älyllistä elämää niinkuin myös Saturnuksessa, Uranuksessa, Neptunuksessa ja Kuussa on siirtokuntia. Kaikenlaista sitä yritetään ihmisille syöttää!

Sen sijaan, että ihmiset jäävät väittelemään, onko ufoja olemassa vai ei, tulee meidän keskittyä kysymykseen MISTÄ ufot ovat peräisin. Todistusaineistoa on olemassa tarpeeksi osoittaen, että jotain on tekeillä. Ufojen demoniseen alkuperään viittaa viestien sisällön lisäksi monien kontaktihenkilöiden maininta pahan läsnäolon tunteesta. Kontaktihenkilöt ovat saaneet samanlaisia sairauksia (esim. mielisairauksia) kuin spiritismin kanssa tekemisissä olleet henkilöt. On perustettu jopa ufojen nähneiden kriisikeskuksia. Okkultismissa syvällä olleiden henkilöiden on todettu pystyvän myös aineellistamaan esineitä aivan tyhjästä. Näin ollen ei ole mahdotonta, että ufo olisi sielunvihollisesta lähtöisin oleva aineellistuma.

Mutta kuinka voimme ymmärtää huippusalaiset raportit, joiden mukaan haaksirikkoutuneita ufoja olisi otettu talteen ja mukana olleita kuolleita humanoideja olisi pistetty syväjäähän? Luvun kuusi alussa käsittelin salaista raporttia Iron Mountainilta, joka pohti erilaisten uhkatekijöiden luomista ja kehittämistä. Yksi noista uhkatekijöistä oli ufot. Uudessa maailmanjärjestyksessä mukana olevat ovat mitä ilmeisemmin keksineet tarinan ufon haaksirikosta, jonka sitten jokin tiedotusväline "vuotaa" huippusalaisena raporttina. Ihmisille uskotellaan, että ihmiskunta ei ole vielä valmis paljastavaan sokkiin, joten mitään konkreettista todistusta haaksirikosta ei näytetä. Vuoto saa monissa ihmisissä aikaan pelkoa, että avaruusolennot saattavat valloittaa maailman.
Tarvitsetko lyhytaikaista lainaa? Klikkaa ja täytä hakemus tästä. Tekstivippi myöntää 50-500€ lainoja luotettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti