YDINASEUHKA
On olemassa ydinaseita koskeva erittäin salainen tosiasia, jonka tietävät vain eri maiden huipputason tiedemiehet. Ydinaseita ei voi räjäyttää koska tahansa ja milloin tahansa! Atomipommi on mutkikas geometrinen laite, jonka voi räjäyttää vain, kun se on oikeassa suhteessa maanpintaan ja aurinkoon nähden. Uusiseelantilainen Bruce Cathie keksi tämän ydinaseita koskevan ominaisuuden. Kun hänen keksintönsä sai julkisuutta, erilaiset tieteelliset laitokset ottivat häneen yhteyttä joka puolelta maailmaa ja yrittivät kaikkensa, että hän pysyisi hiljaa keksinnöstään. Bruce Cathie uskoi kuitenkin, että yleisöllä on oikeus tietää asiasta. Siksi hän kirjoitti aiheesta kirjan "Bridge To Infinity" (Silta äärettömyyteen).
Ydinpommin räjäyttäminen on mahdollista vain kaksi kertaa vuodessa, jolloin aurinko on samassa asennossa. Kaikkien maiden huipputiedemiehet tietävät tämän. Tällöin he pystyvät laskemaan, koska mahdollinen ydinasehyökkäys voi tapahtua. Hyökkäys voidaan täten torjua aseellisesti jo maan rajojen ulkopuolella. Voidaanko nänä väittämät todistaa tietämättä sen enempää atomipommia koskevasta tekniikasta ja fysiikasta?
1. Historia osoittaa että Yhdysvaltojen lentokone, joka pudotti ydinpommin 9.8.1945 Nagasakin kaupunkiin Japanissa, lenteli yli tunnin kaupungin yllä, ennenkuin olosuhteet ja aika olivat oikeat. Tämä siitä huolimatta, että lentokone oli japanilaisten taistelukoneiden jatkuvien hyökkäyksien kohteena.
2. Yksikään terroristi ei ole uhannut räjäyttää ydinpommia.
3. Ranskan ydinkokeet ovat tapahtuneet Tyynellä Valtamerellä sijaitsevalla Mururoan atollilla aina huhti-kesäkuun ja loka-joulukuun välisinä aikoina. Uuden Seelannin ja muiden valtioiden tarkkailualukset osaavat olla aina oikealla paikalla oikeaan aikaan. Ranska tuskin ilmoittaa kokeista etukäteen.
4. Bruce Cathie on osannut ennustaa tarkasti tulevien ydinkokeiden ajankohdat.
5. Lontoolainen "Daily Telegraph" -lehti kirjoitti 29.3.1990: "Ydinpommin rakentaminen on helppoa, mutta on kova pala löytää siihen laukaisin."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti